Navigation Menu+

Nieuw: Art for Business

Bedankt?

Hoe vaak piekert u niet over de vraag: Hoe kan ik mijn relatie bedanken? Weer een etentje of een mooie fles drank? Het kan toch veel leuker, origineler, creatiever, blijvend?

Increase

Thema groei: “Increase”

Zeker kan dat! Mijn naam is Nicky Konings, keramiste. Ik maak betaalbare kunstobjecten van blijvende waarde, die uitstekend passen in een zakelijke omgeving: Nicky Konings Art for Business.

Synergy

Thema partnership: “Synergy”

 

Hoe werkt ‘t? U schenkt uw relatie een kunstwerk dat nog gemaakt moet worden. Naar zijn of haar wens en smaak. U kiest een thema dat u? tot uitdrukking wil laten komen zoals “Groei, Partnership of Kracht”. Op deze pagina staan enkele voorbeelden. Vervolgens bezoek ik uw relatie, laat me inspireren door persoonlijke smaak en de bedrijfsomgeving en maak ik een uniek object waar u echt mee scoort! Uiteindelijk zal het object een dankbare, vaste plek krijgen en daarmee blijft u letterlijk en figuurlijk “in beeld”.

Platform

Thema kracht: “Platform”

=> Kijk op mijn website en doe inspiratie op! => Download hier de kaart met meer informatie over Art for Business. U kunt via de knop hieronder reageren of mij mailen of bellen op 06 5112 68 77. Graag kom ik even bij u langs om te zien hoe u zich écht kunt onderscheiden. Hopelijk tot snel!

 

Benieuwd? Neem nu contact op met Nicky!Art for Business in het kort: • Unieke manier om uw zakenrelaties te bedanken • Blijvende herinnering aan een bijzonder moment • Betaalbaar. Drie prijscategorieën • Exclusief. Geen object is hetzelfde • Keuze uit drie inspirerende thema’s • Stoer om te geven.

 

Een waardevol geschenk om letterlijk en figuurlijk “in beeld” te blijven. Overhandiging van “the Cathedral” aan Arjo Middelveld van de Computerwacht B.V.

Een waardevol geschenk om letterlijk en figuurlijk “in beeld” te blijven. Overhandiging van “the Cathedral” aan Arjo Middelveld van de Computerwacht B.V.